shadow-divider-1
radio mike-1
Luni
 
Comori din vatra satului
 
Maria Anuta va aduce o data la doua saptamni,lunea de la orele 16,00 tineri ce bat la portiile afirmarii in cantecul popular dar si interpreti indragiti dar neconsacrati pana acum.
 
Comori din vatra satului cu Maria Anuta o data la doua saptamni,in ziua de luni de la ora 16,00
 
 
Arena Sport
 
O emisiune care isi propune sa aduca in fata ascultatorului oameni din toate ramurile sportive.Sportivi,antrenori,oameni de si pentru sport care stiu ce inseamna sportul cu toate sacrificiile lui.
 
Arena Sport - in fiecare marti de la ora  16,00 si in reluare vineri de la ora 20,00.
 
 
Marti
 
Te astept pe acelasi drum
 
Romantele si cantecele de altadat' va sunt readuse cu mare drag in atentia dumneavoastra de catre castigatoarea Festivalului de romante Crizantema de Aur,Domica Dologa.Ne intoarcem in timp cu mare drag pentru a reasculta romanta si cantecul vechi.
 
Te astept pe acelasi drum - cu Domnica Dologa in fiecare zi de marti de la ora 13,00
 
 
Miercuri
 
 
Vocea strazii
 
 
Vocea strazii e vocea ta, a noastra si a lor. Vocea strazii e vocea care trebuie auzita, inteleasa si ascultata. Felicia Szucs va propune sa fiti vocile de la Vocea strazii in fiecare miercuri, de la orele 13 trecute fix. Iar vocea fiecaruia sa conteze!
 
Vocea strazii in fiecare zi de miercuri de la ora 13,00 cu Felicia Szucs
 
Cantecul si voia buna
 
Interpretii dragi ai cantecului popular sunt in fiecare zi de miercuri de la ora 16,00 in studioul nostru pentru a afla lucruri interesante despre viata lor artistica si nu numai.Indragita interpreta a cantecului popular bistritean Mirela Petrus face acest lucru la Radio Balada.
 
Cantecul si voia buna cu Mirela Petrus in fiecare zi de miercuri de la ora 16,00
 
Joi
 
Oameni petru oameni
 
In fiecare dupa amziaza de joi de la ora 16,00 Maria Anuta vine impreuna cu oameni deosebiti din toate domeniile care fac ceva pentru semenii lor.
 
Oameni pentru oameni in fiecare joi de la ora 16,00 cu Maria Anuta
 
Vineri
 
Sah mat
 
Politica isi face loc la Radio Balada la fel si viata sociala.Tot ce misca in judet aflii vinerea de la ora 16,00 in emisiunea Sah mat cu jurnalistul Alin Cordos
 
Sah Mat cu Alin Cordos vinerea de la ora 16,00
 
 
 
 
De luni pana vineri dimineata o incepi la radio cu Anca si Marian la un Matinal Normal.Mai multe aflii daca asculti!
shadow-divider ok ok

POWERED TUDEL PUBLIS